Cele Młodzieżowej Rady Fundacji Ulica

celeMRAN1

Młodzieżowa Rada Fundacji Pomocy Dzieciom ULICA została powołana do życia 10.01.2015 przez Zarząd Fundacji.

Młodzieżowa Rada Fundacji Pomocy Dzieciom ULICA została powołana w roli doradczej dla Zarządu Fundacji Pomocy Dzieciom ULICA. Głównym zadaniem członków rady jest opiniowanie i zgłaszanie projektów, których celem jest zmiana świata – choćby tego małego, lokalnego i budowanie w dzieciach, młodzieży, dorosłych postawy Zwycięzcy, która pokazuje, że bez względu na to kim jesteś i skąd pochodzisz, możesz spełnić swoje marzenia, osiągnąć sukces w życiu i czerpać radość z pracy na rzecz drugiego człowieka.

Przyjmując nominację, Członkowie Rady zobowiązują się do przestrzegania Kodeksu Etycznego Ambasadorów Niemożliwego oraz Regulaminu Rady Ambasadorów Niemożliwego

Jeżeli chcesz dołączyć do grona Ambasadorów Niemożliwego, zgłosić propozycję projektu, chcesz poznać Członków Rady lub uczestniczyć w wybranym spotkaniu skontaktuj się z nami: ambasadorzy@fundacjaulica.pl