Członkowie Młodzieżowej Rady Fundacji Ulica

czlonkowieMRAN1

rada

patrykPatryk Czerwiński
W przyszłości chcę  zostać żołnierzem lub reporterem wojennym. Gdy myślę o swoim życiu, widzę siebie jako tatę, męża mieszkającego ze swoją rodziną w górach, dorosłego mężczyznę, który w założonej przez siebie fundacji pomaga osobom bezdomnym. Podobnie jak u innych moje życie wypełniają rzeczy, które lubię. Wędkowanie, uwiecznianie na filmie otaczającej rzeczywistości. Chcę przekonywać innych, by pamiętali, że niemożliwe to tylko słowo! Idź przed siebie z uniesioną głową!
 karoKarolina Dylus
 agataAgata Hybszer
Dla mnie najważniejsi w życiu są ludzie, szczególnie Ci bliscy. Mam wiele marzeń, czekających na spełnienie oraz takich, które spełniam każdego dnia. W najbliższej przyszłości chcę nakręcić film o marzeniach, po to by inspirować innych. Celem mojego życia jest spełnianie się w wybranym zawodzie, który będzie źródłem uśmiechu, przyjemności i radości. Myśląc o tym, co chcę powiedzieć innym odpowiem, że wszystko zależy od nas samych.
filipFilip Kowalski
Jestem uczniem Technikum na kierunku elektronika.  Mieszkam od urodzenia w Tychach, to moja mała ojczyzna. Jestem pasjonatem filmowania i fotografowania. Staram poznać w życiu jak najwięcej rzeczy dlatego znajduję czas na jazdę na nartach, muzykę, harcerstwo, podróżowanie po Polsce, żeglarstwo, pływanie, siatkówkę. Wierzę, że nie ma rzeczy niemożliwych. Sam doświadczyłem tego zaczynając swoją przygodę z jazdą na rowerze. Jeszcze niedawno mój rekord wynosił 45km przejechanych w jednym dniu,  obecnie jest to dokładnie 100,660 km/dzień.
 adrianAdrian Kubik
 dorotaDorota Milik
 kamilKamil Michalski
Dla mnie najważniejsze w życiu są marzenia jak i rodzina. Marzenia, są czymś, czego nikt nie może nam zabrać, dlatego są czymś bardzo osobistym. Każdy marzy o czymś innym i marzenie każdego z nas jest wyjątkowe, czasem w swej prostocie, a czasem w swej zawiłości. W najbliższym czasie chcę współtworzyć dobry film, dzięki któremu dotrzemy do ludzi pokazując im, że każdy z nas jest wartościowy i ma prawo do spełniania swoich marzeń.. Do innych kieruje swoje przesłanie, w którym zachęcam do wiary w siebie oraz do budowania w sobie przekonania, że każdy może być dobry w tym, co chcę robić, musi tylko złapać byka za rogi i pokazać ile jest wart! Zdanie, które mnie motywuje to: “cofam się tylko po to, aby wziąć rozbieg”
 kubaJakub Mrzyk
Chcę pokazać, że trzeba najpierw pokochać samego siebie żeby później zacząć zarażać miłością i wiarą innych. Wszystko zaczyna się i kończy w Nas. Uważam, że  negatywnym odbiciem sukcesu jest przeciętność, a nie porażki które ponosimy. Porażki są etapami drogi. Moje motto to: „Raz wygrywasz, a raz się uczysz! A jeśli chcecie dowiedzieć się jakie marzenia już spełniłem, jakie właśnie spełniam i jakie mam na przyszłość to po prostu wpadnijcie do siedziby rady i pogadamy.
tomekTomasz Osławski
Nazywam się Tomasz Osławski. Mam 16 lat. Uwielbiam wolny czas spędzać aktywnie. Interesuję się iluzją oraz wspinaczką. Kocham podróżować. Od czasu do czasu występuję przed kamerami w telewizji. Mam tysiąc pomysłów na minutę.
krzysiekKrzysztof Pluta
wojtekWojtek Sojka
Jestem Wojtek mam 19 lat. Uwielbiam aktywnie spędzać czas. Zawsze stawiam sobie wysokie cele w życiu i do nich dążę. Wszędzie szukam pozytywów i staram się być uśmiechnięty. Kocham sport i jestem kibicem FC Barcelony. Lubię podróżować i zwiedzać świat
 nikolaNikola Tomska
Mam na imię Nikola. Osobiście mam mnóstwo marzeń, które tylko czekają na zrealizowanie. Staram się, aby każdy mój dzień był pełen uśmiechu i pozytywnej energii. Myślę że spełnianie marzeń jest bardzo ważnym elementem w naszym życiu, ponieważ dzięki temu realizujemy się. Każdy z nas ma swoje wyjątkowe i niepowtarzalne marzenie, które pomimo przeciwności losu powinniśmy spełnić

opiekunowie copy

agataAgata Gemser-Wrębiak
Jestem trenerem (pracuję jako trener od 2009 roku, szkolę pracowników dużych firm i korporacji oraz prowadzę zajęcia dla rodziców, nauczycieli oraz młodzieży)  i  certyfikowanym coachem (ICF ACC). Od 2012 roku realizuję i koordynuję projekty w ramach działań Fundacji, szczególnie projektu Ambasadorzy Niemożliwego.  W życiu liczy się dla mnie miłość, miłość do Boga i miłość do ludzi. Chciałabym w tym roku zagrać na gitarze Nothing Else Matters (Metallica), na razie się uczę 🙂
 bartBartłomiej Marszałek
Jestem studentem Szkoły Wyższej Psychologi Społecznej, na kierunku Psychologii Rozwoju Osobistego i Coachingu. W październiku 2013 i 2014 otrzymałem dwukrotnie Nagrodę Rektora VIS (very important student) za osiągnięcia na tle społecznym. Jestem Liderem zespołu realizującego projekt “I Ty możesz zostać Ambasadorem Niemożliwego”. Swoją przygodę z Fundacją zacząłem od roli opiekuna dzieci i młodzieży podczas projektu ”Z hałdy do Skandynawii” obejmującego zajęcia przygotowawcze oraz wyprawę rowerową w Norwegii. Jestem maratończykiem oraz pasjonatem wędrówek górskich.
klaudia Klaudia Mazur
Jestem fotografką z miłości, nie z wyboru. Zawodowo jako  fototechnik studiuję grafikę. Uczestniczyłam w wielu kursach fotograficznych min. kurs fotografii Ślubnej u Najlepszego Fotografa Ślubnego Świata 2013 oraz 2014. Ukończyłam kurs kwalifikujący do pracy streetworkera. Prowadzę zajęcia fotograficzne z młodzieżą pod patronatem Fundacji Ulica i firmy Fortum. Jestem trenerem pamięci dzieci i młodzieży w Szkole Treningu Pamięci Szatkowscy. Prowadzę własną firmę fotograficzno-graficzną Livio, głównie zajmującą się fotografią rodzinną. Moje motto: „Uśmiech skraca dystans między ludźmi” – przede wszystkim ludźmi przed obiektywem 🙂
 nataliaNatalia Szlęzak
 joasiaJoanna Wiater
Jestem absolwentką kulturoznawstwa Uniwersytetu Śląskiego. Obecnie studiuję, na ostatnim roku malarstwo na katowickiej Akademii Sztuk Pięknych. Kocham dzieci. Jeżeli ktoś przyjrzałby się mojemu życiu mógłby stwierdzić, że cechuje mnie niezachwiana wiara w ludzi.

Gratulujemy Nominowanym !!!

Jeżeli chcesz dołączyć do grona Ambasadorów Niemożliwego, zgłosić propozycję projektu, chcesz poznać Członków Rady lub uczestniczyć w wybranym spotkaniu skontaktuj się z nami: ambasadorzy@fundacjaulica.pl