Nadanie tytuł Honorowego Ambasadora Niemożliwego Pani Prezydentowej Annie Komorowskiej

20.03.2015 miało miejsce wyjątkowe spotkanie Młodzieży Fundacji Pomocy Dzieciom Ulica z małżonką prezydenta RP Anną Komorowską. Podczas spotkania młodzież opowiadała o swoim doświadczeniu odmienionego życia, pokonywania niemożliwego i spełniania nawet najodważniejszych marzeń.

Anna Komorowska podczas swojego krótkiego wystąpienia podkreśliła, że wiele słyszała o działalności fundacji i cieszy się z możliwości spotkania.

Robicie rzeczy wielkie. (…) Jest bardzo łatwo pracować z geniuszami, natomiast podjąć pracę i wykrzesać wszystko, co dobre w tych osobach, które do tej pory nie miały łatwo, miały wręcz – można tak powiedzieć – pod górkę, to jest duże wyzwanie.

Najważniejszym momentem spotkania było nadanie Pani Annie Komorowskiej tytułu Honorowego Ambasadora Niemożliwego, który został przyznany Decyzją Młodzieżowej Rady Fundacji Pomocy Dzieciom ULICA oraz Zarządu Fundacji  za inspirującą postawę bycia wiernym ideałom i wartościom rodzinnym, wspieranie dzieci i ich rodzin oraz za nieustanne przekraczanie niemożliwego w swoim życiu.

Zapraszamy do przeczytania artykułu,który ukazał się na oficjalnej stronie Prezydenta RP>> Przejdż do artykułu

Zapraszamy do przeczytania artykułu,który ukazał się na portalu w.polityce.pl >> Przejdż do artykułu

Zapraszamy do przeczytania artykułu,który ukazał się na portalu onet.pl >> Przejdż do artykułu

Zapraszamy do przeczytania artykułu,który ukazał się na portalu wyborcza.pl>> Przejdż do artykułu