REKRUTACJA STREETWORKERÓW

REKRUTACJA STREETWORKERÓW W RAMACH PROJEKTU „STACJA RYNEK”

2 września 2018 r. Fundacja Pomocy Dzieciom „ULICA” rozpoczyna rekrutację na stanowisko streetworkera w projekcie „Stacja Rynek” realizowanym w Mikołowie od września 2018 r. do końca sierpnia 2019 r.

Zapraszamy osoby chętne do pracy z dziećmi i młodzieżą metodą streetworkingu o zgłaszanie swojej kandydatury poprzez wiadomość e-mail na adres:

Czas trwania rekrutacji do 07.09.2018 r.

REKRUTACJA NA STANOWISKO TRENERA W RAMACH PROJEKTU „STACJA RYNEK”

2 września 2018 r. Fundacja Pomocy Dzieciom „ULICA” rozpoczyna rekrutację na stanowisko trenera, którego zadanie polegać będzie na przeprowadzeniu szkolenia dla streetworkerów w wymiarze 29 godzin w projekcie „Stacja Rynek” realizowanym w Mikołowie od września 2018 r. do końca sierpnia 2019 r.

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do zgłaszania swojej kandydatury poprzez wiadomość e-mail na adres:

Czas trwania rekrutacji do 07.09.2018 r.

REKRUTACJA NA STANOWISKO SUPERWIZORA W RAMACH PROJEKTU „STACJA RYNEK”

2 września 2018 r. Fundacja Pomocy Dzieciom „ULICA” rozpoczyna rekrutację na stanowisko superwizora, którego zadanie polegać będzie na superwizji pracy streetworkerów (wsparcie procesów grupowych, indywidualnych procesów zachodzących pomiędzy uczestnikiem a trenerem, uczestnikiem a grupą) przez okres 10 miesięcy w projekcie „Stacja Rynek” realizowanym w Mikołowie od września 2018 r. do końca sierpnia 2019 r.

Czas trwania rekrutacji do 07.09.2018 r.

REKRUTACJA NA STANOWISKO OPIEKUNA PROJEKTU W RAMACH PROJEKTU „STACJA RYNEK”

2 września 2018 r. Fundacja Pomocy Dzieciom „ULICA” rozpoczyna rekrutację na stanowisko opiekuna projektu, którego zadaniem będzie koordynacja działań związanych z realizacją projektu, sprawozdawczość oraz uzupełnianie dokumentacji przez okres 12 miesięcy w projekcie „Stacja Rynek” realizowanym w Mikołowie od września 2018 r. do końca sierpnia 2019 r.

lub kontakt telefoniczny na numer 512 337 937