Tony Buzan w Polsce!

Tomek Osławski z Młodzieżowej Rady Fundacji ULICA miał okazję wystąpić na scenie razem z Tony Buzanem! Przemawiając do tak licznej publiczności spełnił kolejne swoje marzenie. Tomek opowiedział o swojej drodze do stania się Ambasadorem Niemożliwego oraz podzielił się swoją refleksją na temat mapy myśli.

19 maja odbyło się seminarium edukacyjne Tony Buzana dla młodzieży szkolnej i ich nauczycieli w Centrum Kongresowym ICE w Krakowie

Zostało zaproszonych 2.200 osób, tj. uczniów w wieku 12-16 lat i ich nauczycieli, wychowawców i trenerów, w tym młodzież z Fundacji Pomocy Dzieciom ULICA.

Celem spotkania jest przekazanie przez Tony Buzana nowych umiejętności, które zwiększą skuteczność i efektywność działania zarówno w szkole jak również w realizacji pasji sportowych, artystycznych.

TonyTony Buzan – światowej sławy intelektualista, autorytet z technik uczenia się, twórca metody Mind Mappingu (Mapowania Myśli), redaktor „International Journal of MENSA”, autor ponad 80 książek, założyciel Brain Trust Charity, Use Your Head/Brain Clubs, prezes Mind Sports Council, twórca Memoriady (mistrzostwa świata w zapamiętywaniu), Światowych Mistrzostw w Szybkim Czytaniu i współtwórca Olimpiady Gier Umysłowych, Inicjator i lider międzynarodowego projektu edukacyjnego Butterfly Universe oraz współtwórca międzynarodowego projektu 100% MAD, który w Polsce jest realizowany jako 100% MAD Polska. www.buzan.com; www.thinkbuzan.com

Organizatorzy

ambas-pl