… niemożliwe to tylko słowo

” Każde dziecko w Polsce potrzebuje wypoczynku, aby rozwijać się, poznawać świat i ludzi – podkreślił prezydent Bronisław Komorowski, dziękując przedstawicielom stowarzyszeń i fundacji, które organizują letni wypoczynek dla dzieci. „

Czytamy na stronie www.tvpparlament.pl .

Fundacja Pomocy Dzieciom ULICA wraz z podopiecznymi – Ambasadorami Niemożliwego, byli jedną z wyróżnionych i zaproszonych do Pałacu Prezydenckiego organizacji.

Podczas spotkania, Prezydent RP Bronisław Komorowski wyraził swoją wdzięczność za ogromny wkład i zaangażowanie fundacji w organizowanie letniego wypoczynku dzieciom.

Nasi Ambasadorzy z zachwytem i niedowierzaniem spacerowali po ogrodach Pałacu Prezydenckiego. Mieli również okazję do udziału w zajęciach koszykarskich prowadzonych przez Marcina Gortata, porozmawiania ze znanymi sportowcami, takimi jak: Piotr Gruszka, Izabela Bełcik, Artur Siódmiak, kompozytorem Radzimirem Dębskim czy artystą kabaretowym Waldemarem Wilkołkiem.

Oczywiście nie zabrakło czasu na zdjęcia z Parą Prezydencką i innymi sławnymi osobami.  Po raz kolejny przekonaliśmy się, że „niemożliwe” to tylko słowo!

Wspolnie-z-Para-Prezydent
KPRP_20130822_PM_915-1024x682